• Home »
 • Verjaardag dj huren

Verjaardag dj huren

Verjaardag dj hurenAls je een bijzondere leeftijd bereikt is dat natuurlijk reden voor een groot feest… en wat is een feest nou zonder goede muziek?
Of je nu 18, 30, 40, 50 of 65 wordt, onze ervaren allround dj’s maken er samen met jou en je gasten een onvergetelijke verjaardag van!

Onze dj’s draaien al je favoriete hits, of die nu pas net zijn binnengekomen in de top 40 of 30 jaar geleden op nummer 1 stonden.
Het maakt ons niets uit, zolang de dansvloer maar is gevuld met gezellige mensen. Of je nu alleen je familie en goede vrienden bij jou in de tuin hebt uitgenodigd of juist een enorm knalfeest wilt met 150 gasten in een zaal, wij hebben altijd een sfeervolle drive-in-show die perfect past bij jouw feest.

Vraag dus direct een vrijblijvende offerte aan, of bekijk eerst rustig ons aanbod hieronder!

Onze verjaardag drive-in-shows

Waarom een verjaardag dj huren bij DjHuren.nl?

 • Je krijgt een uitstekende, representatieve allround dj met meer dan 10 jaar ervaring op de meest uiteenlopende feesten
 • Onze muziekcollectie bevat voor ieder wat wils, en je mag zelf aangeven welke muziek je wel en niet leuk vindt
 • Onze schitterende, professionele drive-in-shows bevatten alle benodigde apparatuur en zijn volledig op je wensen af te stemmen
 • Maximale zekerheid : we leggen alle afspraken vast in een contract en wij regelen altijd een vervangende dj indien nodig
 • Bruidsparen en andere particuliere klanten kunnen tot 14 dagen na boeking kosteloos annuleren
 • Je ontvangt de factuur pas 30 dagen voor het feest en indien gewenst mag je de helft achteraf betalen
 • We beantwoorden je vragen snel en deskundig per e-mail, telefoon of tijdens een persoonlijk gesprek op ons kantoor

En wat zeggen onze klanten ervan?

 • dj voor 50e verjaardag

  50e verjaardag Enny

  Schiedam, Zuid-Holland

  “Nogmaals hartelijk dank voor jouw bijdrage, want de muziek was top en ik heb vrienden op de dansvloer gezien die ik daar al jaren niet meer ben tegen gekomen…”

  Lees alle referenties

 • Referentie 40e verjaardag

  40e verjaardag Cindy

  Roermond, Limburg

  “Superleuk! Heb alleen maar leuke reacties gekregen, ik vond het hilarisch, een disco in mijn huis. Jullie zijn een aanrader voor iedereen die een feestje geeft!”

  Lees alle referenties

 • Referentie verjaardag

  50e verjaardag Hans

  Raalte, Overijssel

  “We hadden de billen bij elkaar. Zo maar via internet een Dj huren. Vanaf het eerste contact voelde het goed. Fijn dat jullie zelf de locatie wilden bellen om alles af te stemmen.”

  Lees alle referenties

 • Referentie 50e verjaardag

  50e verjaardag Anette

  Almere, Flevoland

  “Ik kan alleen maar zeggen dat ik heel blij ben dat ik jullie heb gevonden op internet, en dat alles in no-time was geregeld. Heerlijk!”
   

  Lees alle referenties

 • Dj 18e verjaardag

  18e verjaardag Julia

  Culemborg, Gelderland

  “Ik heb heerlijk gedanst met mijn vriendinnen. De dj had alle muziek die we wilden horen, zoals de nieuwste top 40 en moombahton. De lichtshow was ook super gaaf!”

  Lees alle referenties

 • dj 40e verjaardag

  40e verjaardag Ricardo

  Breda, Brabant

  “Het was een zeer geslaagd feest, de stemming zat er goed in. Wij vonden wel dat het einde vrij abrupt was, maar gelukkig draaide hij toen toch nog 1 nummer.”

  Lees alle referenties

Over DjHuren.nl

De dj’s van DjHuren.nl verzorgen al sinds 2003 de muziek op allerlei soorten feesten door heel Nederland. Van een gezellige Brabantse bruiloft tot een swingend bedrijfsfeest in Den Haag, van een 25 jarig huwelijksfeest in Limburg tot een apres-ski party in Friesland en van een 50 verjaardag in Zeeland tot een studentenfeest in Amsterdam, onze dj’s zorgden er voor een volle dansvloer!

Een dj van DjHuren.nl beschikt dan ook over een zeer uitgebreide muziek collectie met voor ieder wat wils. Door hun ruime ervaring weten onze dj’s de muziek altijd perfect af te stemmen op de aanwezige gasten en de sfeer op dat moment, zodat iedereen een leuke avond heeft en lekker kan dansen op zijn of haar favoriete muziek. Je zal dan ook nog lang van je gasten horen wat een geweldig feest het was!

We hebben niet alleen de beste muziek, maar ook schitterende drive-in-shows die volledig op je wensen zijn af te stemmen. Of je nu een kleine disco voor een feestje thuis zoekt of juist een vette discoshow met bewegend licht, rook en een heuse lasershow, bij DjHuren.nl vind je voor ieder feest de juiste show. We hebben zelfs volledig gedecoreerde drive-in-shows voor je themafeest!

Al onze drive-in-shows zijn totaalpakketten waarbij alles is inbegrepen: een professionele geluidsinstallatie, een sfeervolle lichtshow en natuurlijk een hele goede dj die er samen met jullie een onvergetelijk feest van gaat maken. Zowel onze discospots als onze dj booths zijn voorzien van de nieuwste LED verlichting waardoor ze allerlei kleuren kunnen aannemen, en ook een draadloze microfoon voor speeches en optredens wordt standaard bijgeleverd.

Bij DjHuren.nl vind je dus altijd een show die perfect aansluit bij jouw feest, jouw wensen en budget. Onze all inclusive prijzen staan gewoon op onze website zodat je meteen weet waar je aan toe bent, en als je vragen hebt of ons wilt boeken staan we je natuurlijk graag te woord tijdens onze ruime openingstijden. Neem dus gerust contact met ons op!

Een dj huren doe je bij DjHuren.nl!