• Home »
 • Themafeest dj huren

Themafeest dj huren

themafeest dj hurenThemafeesten zijn nog steeds erg populair. Ben je bijvoorbeeld helemaal “in to” de jaren 70/80 en wil je weer het echte discogevoel van toen herbeleven, met spiegelbollen en een echte verlichte dansvloer in de stijl van Saturday Night Fever? Of wil je liever een gezellige après-ski show met een sfeervol winters decor en sneeuwmachines? Misschien wil je zelfs de bedrijfshal omtoveren tot een hippe strandtent met uitzicht op zee?

Wat je ook wilt, de themafeest shows van DjHuren.nl kunnen je wensen waarmaken! Wij bieden een aantal volledig gedecoreerde drive-in-shows in diverse thema’s, met bijpassende verlichting. Ook als je het wat minder groots aan wilt pakken en alleen een dj zoekt die in een bepaald thema kan draaien ben je bij ons aan het juiste adres.

Staat het door jou gewenste thema er niet tussen? Vraag ook dan gerust een vrijblijvende offerte aan, we denken graag met je mee!

Onze themafeest shows

Waarom een themafeest dj huren bij DjHuren.nl?

 • Je krijgt een uitstekende, representatieve dj die uitstekend thuis is in het gewenste repertoire
 • Onze professionele drive-in-shows bevatten alle benodigde apparatuur en een prachtig decor in jullie thema
 • Maximale zekerheid : we leggen alle afspraken vast in een contract en wij regelen altijd een vervangende dj indien nodig
 • Je ontvangt de factuur pas 30 dagen voor het feest en indien gewenst mag je de helft achteraf betalen
 • We beantwoorden je vragen snel en deskundig per e-mail, telefoon of tijdens een persoonlijk gesprek op ons kantoor

En wat zeggen onze klanten ervan?

 • Referentie bedrijfsfeest

  Bedrijfsfeest Rabobank

  Amsterdam, Noord-Holland

  “Hoge waarderingen, maar het was dan ook een fantastisch verzorgde avond. We hebben van alle collega’s zeer positieve reacties gekregen en de show zag er goed uit.”

  Lees alle referenties

 • Referentie voetbalvereniging

  Jubileumfeest

  Vianen, Utrecht

  “DJhuren heeft onze feestavond tot een groot succes gemaakt! Belangrijke pluspunten vond ik dat zij hun afspraken nagekomen zijn, flexibel zijn en betrouwbaar overkomen…”

  Lees alle referenties

 • dj voor 50e verjaardag

  50e verjaardag Enny

  Schiedam, Zuid-Holland

  “Nogmaals hartelijk dank voor jouw bijdrage, want de muziek was top en ik heb vrienden op de dansvloer gezien die ik daar al jaren niet meer ben tegen gekomen…”

  Lees alle referenties

 • Referentie 25 jarige bruiloft

  25 jarige bruiloft

  Heerhugowaard, Noord-Holland

  “Wij vonden het allemaal top geregeld. En de reacties die wij binnen 2 dagen al ontvangen hebben over het feest en de dj / drive-in-show zijn vol lof en enthousiasme…”

  Lees alle referenties

 • Bedrijfsfeest H&M

  Bedrijfsfeest H&M

  Scheveningen, Zuid-Holland

  “Nogmaals dank voor de leuke avond!! Ik heb van velen gehoord dat dit het leukste personeelsfeest tot nu toe was!”
   

  Lees alle referenties

 • referentie tennisvereniging

  Tennisvereniging

  Utrecht

  “Ik heb alleen maar lof over de avond. Tot op heden alleen maar hele positieve reactie’s gehad over de dj. Speelt goed op het publiek in en het ging dan ook helemaal los. SUPER AVOND”

  Lees alle referenties

Over DjHuren.nl

De dj’s van DjHuren.nl verzorgen al sinds 2003 de muziek op allerlei soorten feesten door heel Nederland. Van een gezellige Brabantse bruiloft tot een swingend bedrijfsfeest in Den Haag, van een 25 jarig huwelijksfeest in Limburg tot een apres-ski party in Friesland en van een 50 verjaardag in Zeeland tot een studentenfeest in Amsterdam, onze dj’s zorgden er voor een volle dansvloer!

Een dj van DjHuren.nl beschikt dan ook over een zeer uitgebreide muziek collectie met voor ieder wat wils. Door hun ruime ervaring weten onze dj’s de muziek altijd perfect af te stemmen op de aanwezige gasten en de sfeer op dat moment, zodat iedereen een leuke avond heeft en lekker kan dansen op zijn of haar favoriete muziek. Je zal dan ook nog lang van je gasten horen wat een geweldig feest het was!

We hebben niet alleen de beste muziek, maar ook schitterende drive-in-shows die volledig op je wensen zijn af te stemmen. Of je nu een kleine disco voor een feestje thuis zoekt of juist een vette discoshow met bewegend licht, rook en een heuse lasershow, bij DjHuren.nl vind je voor ieder feest de juiste show. We hebben zelfs volledig gedecoreerde drive-in-shows voor je themafeest!

Al onze drive-in-shows zijn totaalpakketten waarbij alles is inbegrepen: een professionele geluidsinstallatie, een sfeervolle lichtshow en natuurlijk een hele goede dj die er samen met jullie een onvergetelijk feest van gaat maken. Zowel onze discospots als onze dj booths zijn voorzien van de nieuwste LED verlichting waardoor ze allerlei kleuren kunnen aannemen, en ook een draadloze microfoon voor speeches en optredens wordt standaard bijgeleverd.

Bij DjHuren.nl vind je dus altijd een show die perfect aansluit bij jouw feest, jouw wensen en budget. Onze all inclusive prijzen staan gewoon op onze website zodat je meteen weet waar je aan toe bent, en als je vragen hebt of ons wilt boeken staan we je natuurlijk graag te woord tijdens onze ruime openingstijden. Neem dus gerust contact met ons op!

Een dj huren doe je bij DjHuren.nl!