Feesten in corona tijd

We mogen gelukkig weer regelmatig feestjes verzorgen, want onze dj’s waren het thuiszitten meer dan zat… en jij ongetwijfeld ook!

feesten in corona tijdMisschien ben je bang dat een wat kleiner feest minder leuk is dan een groot feest met al je Facebook vrienden, maar dat hoeft zeker niet het geval te zijn. Sterker nog, de meeste feesten waar wij de muziek mochten verzorgen zijn altijd al voor kleinere groepen geweest. Bekijk de tientallen videos op onze Facebook pagina maar eens voor een sfeerimpressie.

Wij hebben dan ook enorm veel ervaring met dit soort meer intieme feesten; we zelfs een speciale show daarvoor samengesteld!

We hebben een zeer ervaren team van meerdere dj’s, waardoor we altijd vervanging kunnen regelen als de bij jou ingeplande dj niet helemaal fit is. Ook kunnen we hierdoor meerdere feesten per avond verzorgen, waardoor we nog volop mogelijkheden hebben in de komende maanden. Vraag dus direct een vrijblijvende offerte aan!

Feesten op 1,5 meter afstand?

Tja, dat is natuurlijk nog wel een dingetje. Niet zozeer voor onze dj’s, want onze dj booths zorgen sowieso al voor minimaal een meter ruimte tussen de dj en de gasten. Maar anderhalve meter afstand op de dansvloer is natuurlijk wat lastiger…


Wisselen maar!

Echter staat lang niet iedereen tegelijk op de dansvloer. Onze dj’s draaien meestal voor ieder wat wils, dus op het ene moment staan de 40 plussers op de vloer uit hun dak te gaan op de grootste hits uit de 90’s en 00’s, en 10 minuten later lokken de grootste hits van dit moment juist de twintigers naar de dansvloer. Je zou zelfs de dansvloer kunnen verdelen in vlakken van 2 x 2 meter, zodat iedereen zijn of haar eigen vak heeft. Elk kwartier klinkt er een signaal, en wisselen maar 🙂


Alternatief: Silent Disco met hoofdtelefoons

Daarnaast zijn er op elk feest een hoop gasten die liever de hele avond gezellig zitten te kletsen en een biertje drinken, en die dus überhaupt niet op de dansvloer komen. Hen doe je ook een plezier met een ander alternatief: een silent disco. Daarbij worden geen luidsprekers gebruikt, maar heeft iedereen een eigen draadloze hoofdtelefoon (die uiteraard vooraf professioneel gereinigd zijn). Daarmee bepalen de gasten zelf wanneer ze muziek willen luisteren en wanneer ze willen dansen, kunnen ze zelf het volume regelen, en bovendien hoef je op die manier niet eens perse in dezelfde ruimte als de dj te zijn om de muziek goed te horen. Je kunt dus ook in een andere ruimte of buiten dansen, waardoor het veel makkelijker wordt om voldoende afstand te houden.


Buiten feesten

Over buiten gesproken, aangezien het weer een heerlijk warme zomer is, is een feest in de buitenlucht dus ook een prima optie! Lekker op het terras of in de tuin van je feestlocatie, waar het risico op verspreiding ook veel kleiner is. Zoveel kleiner dat er voor buiten geen maximum aantal gasten geldt! Onze dj dient wel altijd overdekt te staan, maar indien nodig kunnen we zelf een overkapping verzorgen zonder extra kosten.


Mondkapjes

Tenslotte zou je nog kunnen zorgen voor mondkapjes – het zou ons niets verbazen als die dé hippe mode accessoire van 2020 gaan worden 😉

Oudere gasten op je feest?

Uit cijfers van het RIVM blijkt dat mensen tot 50 jaar nauwelijks risico lopen. Ook voor gezonde vijftigers lijkt het coronavirus niet heel gevaarlijk te zijn. Dus bruiloften, sportverenigingen, 18e, 21e, 30e, 40e en 50e verjaardagen, 25 jarige huwelijksfeesten… dat zou allemaal niet teveel risico met zich mee moeten brengen.

Maar dat 40 of 50 jarig huwelijksfeest of de 80 verjaardag van opa? Dat kun je wellicht beter even uitstellen.

Feestlocatie

In de persconferentie van 18 augustus kregen we helaas het dringende advies om bij feesten thuis maximaal 6 gasten uit te nodigen. Hoewel we dus veel ervaring hebben met feesten voor kleinere gezelschappen is dat natuurlijk wel heel weinig voor een echt feest met een dj erbij 😉

Gelukkig zijn grotere feesten in de horeca nog wel toegestaan. Maar is dat niet vreselijk duur? Dat ligt helemaal aan jezelf! Als je een exclusief kasteel wilt afhuren kost dat natuurlijk behoorlijk wat geld, maar bij het zaaltje van het lokale café hoef je vaak alleen de consumpties te betalen, geen zaalhuur. Daarnaast zijn er ook locaties waar je zelf de drank (en het eten) mag verzorgen; informeer bijvoorbeeld eens bij de lokale scouting, sportvereniging of groepsaccommodaties. Veel ruimte voor weinig geld 🙂

Wij willen een feest geven, maar kunnen niet garanderen dat de maatregelen gehandhaafd kunnen worden. Kunnen we dan toch een dj huren bij jullie?

Ja hoor. Zoals eerder gezegd zorgen onze dj booths sowieso al voor de juiste afstand tussen de dj en gasten. Of jullie en jullie gasten zich ook aan de maatregelen houden is niet onze verantwoordelijkheid, we zitten immers niet bij de politie…

Hoe gaat DjHuren.nl om met annuleringen wegens corona?

In principe kun je kosteloos annuleren voor datums die door de overheid verboden zijn. Op dit moment zijn feesten gewoon toegestaan, maar indien de overheid de teugels weer verder aantrekt voor jouw feestdatum kun je die dus kosteloos annuleren.

 

Bekijk direct onze prijzen en mogelijkhedenVraag direct een offerte aan!

 

Waarom een dj huren bij DjHuren.nl?

  • Scherpe all-inclusive prijzen inclusief reiskosten, BTW, op- en afbouw en alle benodigde apparatuur
  • Uitstekende allround dj met meer dan 10 jaar ervaring op de meest uiteenlopende feesten
  • DJ Garantie Wij regelen altijd een vervangende dj bij ziekte of andere onvoorziene omstandigheden
  • Jouw feest, dus jij bepaalt Met onze uitgebreide vragenlijst kun je al je (muziek)wensen aan ons doorgeven
  • Duizenden tevreden klanten gingen je al voor en beoordelen ons met een gemiddelde van 8.9
  • Schitterende, professionele drive-in-shows die volledig op je wensen zijn af te stemmen
  • Duidelijk contract waarin we alle afspraken vastleggen
  • Kosteloos annuleren tot 14 dagen nadat je geboekt hebt
  • Geen aanbetaling nodig Je ontvangt de factuur pas 30 dagen voor het feest en mag de helft achteraf betalen
  • Je vragen snel en vakkundig beantwoord per e-mail, telefoon of tijdens een persoonlijk gesprek op ons kantoor

Disclaimer: wij werken niet bij het RIVM en zitten ook niet in het kabinet. Bovenstaande is dan ook puur gebaseerd op onze eigen visie over feesten in corona tijd.

Reageren is niet toegestaan.