• Home »
 • Bedrijfsfeest dj huren

Bedrijfsfeest dj huren

Bedrijfsfeest dj hurenOf je nu op zoek bent naar sfeervolle muziek tijdens een borrel of receptie of juist naar een spetterende drive-in-show voor een swingend personeelsfeest, bij DjHuren.nl ben je aan het juiste adres! Wij verzorgen al sinds 2003 de muziek tijdens honderden feesten per jaar door heel Nederland en weten dan ook precies hoe we iedereen een leuke avond moeten bezorgen. En wil je een bedrijfsfeest in een bepaald thema organiseren? Bekijk dan ook zeker eens onze volledig gedecoreerde themashows.

Vraag dus direct een vrijblijvende offerte aan, of bekijk eerst rustig ons aanbod hieronder!

Onze drive-in-shows voor jullie bedrijfsfeest

Waarom een bedrijfsfeest dj huren bij DjHuren.nl?

 • Je krijgt een uitstekende, representatieve allround dj met meer dan 10 jaar ervaring op de meest uiteenlopende feesten
 • Onze muziekcollectie bevat voor ieder wat wils, en verzoekjes zijn van harte welkom
 • Onze schitterende, professionele drive-in-shows bevatten alle benodigde apparatuur en zijn volledig op je wensen af te stemmen
 • Maximale zekerheid : je ontvangt netjes een contract en factuur, en wij regelen altijd een vervangende dj indien nodig
 • We beantwoorden je vragen snel en deskundig per e-mail, telefoon of tijdens een persoonlijk gesprek op ons kantoor

En wat zeggen onze klanten ervan?

 • Referentie bedrijfsfeest

  Bedrijfsfeest Rabobank

  Amsterdam, Noord-Holland

  “Hoge waarderingen, maar het was dan ook een fantastisch verzorgde avond. We hebben van alle collega’s zeer positieve reacties gekregen en de show zag er goed uit.”

  Lees alle referenties

 • Referentie bedrijfsfeest

  Personeelsfeest Van Der Valk

  Uden, Brabant

  “Wij hebben zowel het optreden als de samenwerking met DJHuren als bijzonder prettig ervaren en zullen volgende keer zeker weer een beroep hierop doen!”

  Lees alle referenties

 • Bedrijfsfeest H&M

  Bedrijfsfeest H&M

  Scheveningen, Zuid-Holland

  “Nogmaals dank voor de leuke avond!! Ik heb van velen gehoord dat dit het leukste personeelsfeest tot nu toe was!”
   

  Lees alle referenties

 • Referentie personeelsfeest

  Personeelsfeest Albert Heijn

  Arnhem, Gelderland

  “Geweldige avond gehad met een fijne dj! Speelde goed in op de sfeer en de hele avond was de dansvloer bezet! ”
   

  Lees alle referenties

 • Referentie personeelsfeest

  Evenement Bijenkorf

  Den Haag, Zuid-Holland

  “Ging hartstikke leuk, zeker gezien het feit dat de dj de mensen helemaal niet kende. Hij kon op verzoek snel zijn muziekkeuze aanpassen (had dus voldoende repertoire)…”

  Lees alle referenties

 • Referentie kerstfeest

  Kerstfeest AVZ

  Best, Brabant

  “We hebben een hele gezellig avond gehad en die dj van jullie was ook erg leuk! Voor herhaling vatbaar dus.”
   

  Lees alle referenties

Over DjHuren.nl

De dj’s van DjHuren.nl verzorgen al sinds 2003 de muziek op allerlei soorten feesten door heel Nederland. Van een gezellige Brabantse bruiloft tot een swingend bedrijfsfeest in Den Haag, van een 25 jarig huwelijksfeest in Limburg tot een apres-ski party in Friesland en van een 50 verjaardag in Zeeland tot een studentenfeest in Amsterdam, onze dj’s zorgden er voor een volle dansvloer!

Een dj van DjHuren.nl beschikt dan ook over een zeer uitgebreide muziek collectie met voor ieder wat wils. Door hun ruime ervaring weten onze dj’s de muziek altijd perfect af te stemmen op de aanwezige gasten en de sfeer op dat moment, zodat iedereen een leuke avond heeft en lekker kan dansen op zijn of haar favoriete muziek. Je zal dan ook nog lang van je gasten horen wat een geweldig feest het was!

We hebben niet alleen de beste muziek, maar ook schitterende drive-in-shows die volledig op je wensen zijn af te stemmen. Of je nu een kleine disco voor een feestje thuis zoekt, een vette discoshow met bewegend licht, rook en een heuse lasershow of juist een show met een hele exclusieve uitstraling, bij DjHuren.nl vind je voor ieder feest de juiste show. We hebben zelfs volledig gedecoreerde drive-in-shows voor je themafeest!

Al onze drive-in-shows zijn totaalpakketten waarbij alles is inbegrepen: een professionele geluidsinstallatie, een sfeervolle lichtshow en natuurlijk een hele goede dj die er samen met jullie een onvergetelijk feest van gaat maken. Zowel onze discospots als onze dj booths zijn voorzien van de nieuwste LED verlichting waardoor ze allerlei kleuren kunnen aannemen, en ook een draadloze microfoon voor speeches en optredens wordt standaard bijgeleverd.

Bij DjHuren.nl vind je dus altijd een show die perfect aansluit bij jouw feest, jouw wensen en budget. Onze all inclusive prijzen staan gewoon op onze website zodat je meteen weet waar je aan toe bent, en als je vragen hebt of ons wilt boeken staan we je natuurlijk graag te woord tijdens onze ruime openingstijden. Neem dus gerust contact met ons op!

Een dj huren doe je bij DjHuren.nl!